Lymed Sport™ klinikka

Lymed Sport klinikalla yhdistyy innovatiivisesti neljä erillistä palvelua yhdeksi kokonaisuudeksi, jotka tukevat toinen toisiaan. Klinikan palvelut koostuvat Lymed Sport tukivaatesuunnittelusta, Kinien Liikeanalyysista, Neurosonic©- matalataajuushoidosta ja Lymed Sportkuntoutuskonsultaatiosta. Klinikan palveluita yhdistävät yksilöllisyys, perusteellisuus ja ainutlaatuisuus.

Lymed Sport klinikan palvelut ovat suunniteltu tavoitteellisesti urheileville sekä aktiivisesti liikkuville ja kehitystavoitteellisille ihmisille. Klinikka on yksilöllisesti joustava ja helposti tavoitettavissa.

Lymed Sport klinikalla tutkitaan asiakkaan luonnollisen liikkeen laatua Kinienliikeanalyysilla. Analyysista saadun raportin avulla nähdään kehon osien mahdollinen ylikuormitus ja voidaan suositella yksilöllisiä harjoitusliikkeitä. Liikeanalyysiraportin ja kehosta otettujen mittojen avulla suunnitellaan Lymed Sport tukivaatekokonaisuus urheilusuoritukseen, palautumiseen sekä vapaa-aikaan.

Tarjoamme Lymed Sport klinikallamme myös kuntoutuskonsultaatiota, jolla pyrimme vaikuttamaan asiakkaan liikkumisen eheytymiseen myös pitkällä tähtäimellä. Lymed Sport kuntoutuskonsultaatio edellyttää, että asiakas on tutkittu Kinien liikeanalyysilla ja hänellä on ennaltaehkäisevät harjoitteet sekä Lymed Sport tukivaatteet. Mahdollisen traumaattisen vamman sattuessa Lymed Sport klinikka toimii apuna ja tukena kuntoutusprosessissa. Kinienliikeanalyysilla voidaan varmistaa kuntoutuksen eteneminen ja sen aiheuttamia muutoksia liikkumisen laadussa. Lymed Sport tukivaatteilla edistetään kuntoutumista ja niitä voidaan muokata kuntoutuksen edetessä, tilanteen vaatimalla tavalla.

Lymed Sport kuntoutuskonsultaation etuna on alusta loppuun ammattilaisen kontrolloima kuntoutusprosessi. Henkilökohtainen palvelu takaa helpon yhteydenpidon kaikilla kuntoutuksen osa-alueilla ja nopean reagoinnin urheilijan muuttuviin tilanteisiin. Lymed Sport klinikan tiloissa voi myös suorittaa harjoittelua kontrolloidusti sopimuksen mukaan.

Lymed Sport klinikalla on käytössä Neurosonic©-matalataajuusmenetelmä. Neurosonic©-yksikkö on ainutlaatuinen apuväline, jonka miellyttävä matalataajuusvärähtely rentouttaa ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Neurosonic©-menetelmää voi hyödyntää monessa eri tarkoituksessa Lymed Sport klinikan muiden palveluiden yhteydessä. Halutessaan laitteen voi myös vuokrata tai ostaa.