Lymed Sport™

Pyörä2_webSport-bullets

Yksilöllisesti ja lajikohtaisesti valmistettu tukivaate parantaa urheilijan kehonhahmotusta ja mahdollistaa kehon voimavarojen paremman hyödyntämisen. Lääkinnällisillä kompressiovaatteella myös ehkäistään loukkaantumisia ja korjataan vanhojen vammojen aiheuttamia ongelmia.

Urheilussa käytettävät tukivaatteet perustuvat lääkinnällisiin tarpeisiin kehitettyihin painevaatteisiin. Neurologisessa fysio- ja toimintaterapiassa painehoidon avulla on saatu hyviä tuloksia mm. asento- ja liikeaistin voimistavista vaikutuksista sekä syvätunnon herättämisestä. Urheilussa tukivaatteilla saatavat hyödyt perustuvat samoihin positiivisiin vaikutusmekanismeihin.

Asento- ja liikeaistin voimistuessa kehon hahmotus paranee ja samalla vartalon ja liikkeen hallinta helpottuu. Vaatteen avulla pystytään korjaamaan kehon asentovirheitä ja vaikuttamaan positiivisesti lihastasapainoon ja faskioiden toimintaan. Kompressio tukee lihaksia ulkopuolelta ja parantaa näin myös lihasten suorituskykyä sekä ehkäisee kramppeja ja loukkaantumisia.

Merkittävää etua urheilussa tukivaatteella saadaan myös palautumiseen. Lihaksiston aineenvaihdunnan parantuessa ja kudosturvotuksen vähentyessä elimistö palautuu suorituksesta nopeammin. Samoista syistä johtuen vaatteen on todettu parantavan myös suorituskestävyyttä.

Lymed Sport™-tukivaate räätälöidään urhelijan mittojen mukaan ja valmistetaan käsityönä Tampereella. Lymed Oy:n kattavan kehitystyön tuloksena pystymme palvelemaan erityisesti paraurheilijoita.