Lymed Sport™ tuotteet

Kaikki Lymed Sport-tuotteet valmistetaan mittatilauksena urheilijan omien mittojen mukaan. Lymed Sport-tuotteet voidaan suunnitella mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi joukkueen, seuran tai maan värien mukaisiksi. Eri käyttötarkoituksiin suunnitelluilla Lymed Sport™-tuotteilla pystytään parhaiten hyödyntämään paine- ja kompressiohoidon edut kokonaisvaltaisesti.

Lymed Sport-tuotekonsepti syntyy, kun kerralla valmistetaan vähintään kolme Lymed Sport-tuotetta mistä tahansa Lymed Sport-tuoteryhmästä. Lymed Sport-konseptiin kuuluu tällöin myös maksuton hiha- tai jalkaputki. Lymed Sport-konseptiin kuuluva hiha- tai jalkaputki valmistetaan tarvittaessa, esimerkiksi loukkaantumisen tapahduttua, ja toimitetaan asiakkaalle muutaman päivän sisällä. Näin painehoito saadaan välittömästi toteutettua ja toipuminen vammasta alkaa heti.

LYMED SPORT ACTIVE™

Active™-tuotteet ovat suunniteltu käytettäväksi suorituksen aikana. Active™-tuotteissa yhdistellään progressiivista ja tasaista painetta. Active™-tuotteisiin voidaan myös suunnitella lisäpaineita ja nivelen asentoja ohjaavia ratkaisuja harjoittelun tueksi.

  • Keskivahva paine ja kompressio: 10-30 mmHg (moninaisten asiakastarpeiden takia tuoteryhmän painetasot voivat vaihdella huomattavasti)
  • Mahdollisuus yhdistellä eri vahvuisia kankaita
  • 6 eri värivaihtoehtoa, 12 saumaväriä

 

LYMED SPORT RECOVERY™

Recovery™-tuotteita käytetään palautumisen tehostamiseksi. Recovery™-tuotteiden kompressiolla voidaan todistetusti parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää kudosturvotusta. Recovery™-tuotteilla saadaan aikaan vahva progressiivinen kompressio.

  • Vahva kompressio: 23-32 mmHg
  • Vahva kangas
  • 6 eri värivaihtoehtoa, 12 saumaväriä

 

LYMED SPORT LEISURE™

Leisure™-tuotteilla pyritään vahvistamaan oman kehon hahmotusta. Tuotteita käytetään vapaa-aikana rentoutumiseen niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Leisure™-tuotteiden silkkimäinen ja pehmeä materiaali luo kevyen ja tasaisen paineen. Leisure™-tuotteita voi käyttää ympärivuorokautisesti esim. unen laadun parantamiseen sekä lepopäivinä.

  • Kevyt paine ja kompressio: 10-18 mmHg
  • Kevyt kangas
  • 6 eri värivaihtoehtoa, 12 saumaväriä

 

Lue lisää kompression ja paineen muodostumisesta vaatteen avulla www.lymed.fi

Lymed Sport™ tukivaatteiden hintatiedusteluissa, ota yhteyttä meihin.