Lymed Oy

IMG_3974LYMED Oy valmistaa korkealaatuisia lääkinnällisteknisiä tukivaatteita suurella suomalaisella laadulla ja 20 vuoden kokemuksella. Tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä, tarkkaan valituista materiaaleista, jolloin parhaan hoitotuloksen saavuttamisen ohella pystymme valmistamaan tekstiilejä, jotka ovat mahdollisimman mukavia käyttää ja jotka myös näyttävät hyvältä.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä yhteistyössä monien sairaaloiden ja tutkimuslaitosten kanssa.

LYMED®- tuotteita käytetään erilaisissa painehoitoa vaativissa tilanteissa, kuten arpihoidossa, turvotushoidossa, plastiikkakirurgisten leikkausten jälkihoidossa sekä esim. CP-vammaisten ja autististen tukivaatteina.

Vaatteiden suunnittelussa otetaan huomioon potilaan yksilölliset tarpeet, esim. vamman sijainti sekä potilaan ikä ja yleinen terveydentila. Käyttämämme yksilöllisen ja erityisesti tähän tarkoitukseen rakennetun kaavoitusjärjestelmän avulla pystytään tarkkaan saavuttamaan vaatteiden haluttu painetaso. Painetaso voi myös vaihdella vaatteiden eri osissa sekä hoitotarpeen mukaan.

Lymedissä on oma vastaanotto, jossa suunnittelijamme tapaavat asiakkaita päivittäin. Tiivis kontakti asiakkaisiin auttaa meitä pysymään ajan tasalla asiakkaiden tarpeista ja näin pystymme aktiivisesti kehittämään tuotteitamme.

Lymed®-tuotteet valmistetaan omalla tehtaallamme Tampereella. Tällä hetkellä vaatteita myydään 12 maassa.

www.lymed.fi

avainlippu